რადიო თავისუფლების თბილისის სტუდიაში სტუმრად იყო სურსათის უვნებლობის, ვეტერინარიისა და მცენარეთა დაცვის ეროვნული სამსახურის პრესსამსახურის უფროსი ვერიკო გულუა. სურსათის უვნებლობის სამსახური ზაფხულის დადგომის
და ტემპერატურის მატების გამო სასურსათო პროდუქტების კვლევას იწყებს. ვერიკო გულუამ კვლევის მიმდინარეობაზე ილაპარაკა და ყურადღება გაამახვილა პრობლემებზე, რომლებიც სურსათის უვნებლობის შემოწმებასთან დაკავშირებით
არსებობს.
და ტემპერატურის მატების გამო სასურსათო პროდუქტების კვლევას იწყებს. ვერიკო გულუამ კვლევის მიმდინარეობაზე ილაპარაკა და ყურადღება გაამახვილა პრობლემებზე, რომლებიც სურსათის უვნებლობის შემოწმებასთან დაკავშირებით
არსებობს.